Arefam si duphaston in sarcina

Home Forums All About Weather, Climate and the Environment Arefam si duphaston in sarcina

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  virruz 5 years, 11 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author

vioditerryo1995
    Participant

CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE

This amazing site, which includes experienced business for 9 years, is one of the leading pharmacies on the Internet.

We take your protection seriously.

They are available 24 hours each day, 7 days per week, through email, online chat or by mobile.

Privacy is vital to us.

Everything we do at this amazing site is 100% legal.

– Really Amazing prices

– NO PRESCRIPTION REQUIRED!

– Top Quality Medications!

– Discount & Bonuses

– Fast and Discreet Shipping Worldwide

– 24/7 Customer Support. Free Consultation!

– Visa, MasterCard, Amex etc.

CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE CLICK HERE

Arefam si duphaston in sarcina
    Tratament cu Arefam, Duphaston si restul pentru prevenirea unui avort. Bazat pe rolul important pe care progesteronul il are in pregatirea uterului pentru sarcina a inmugurit ideea ca avortul spontan poate fi prevenit prin tratamentul cu progesteron. Situatiile se impart in 2 mari categorii: 1.<span class=”news_dt”>05/08/2014</span> · RE: duphaston si arefam 200mg in sarcina Eu nu cred ca e ceva anormal. In fond, sarcina a intrat in ultimele doua luni si firesc creste semnificativ in dimensiuni deci si in greutate.<span class=”news_dt”>03/04/2010</span> · Buna fetelor, Am de o saptamana scurgeri maronii…am fost la dr si mi-a zis ca e nu e nimic grav, doar putin despirinsa placenta si mi-a dat tratament cu Arefam ( progesteron).Nu inteleg insa de ce mie mi-a spus sa il iau pe cale orala, iar pe prospect scrie clar si categoric ca in sarcina se ia numai pe cale intravaginala.As vrea sa stiu daca …<span class=”news_dt”>02/11/2010</span> · Si mie mi-a prescris dr mea Arefam 200mg,cate 2 /zi,oral,le iau seara pe amandoua,ca produce somnolenta.am mai luat in ianuarie aveam niste dereglari de menstruatie si dupa ce am terminat pastilutele(tot 10 dar una dimin si una seara) mi-a venit.Sarcina Din Comunitate. buna ziua .Fetelor am si eu o intrebare mai exact pentru cele gravidute. Sunt insarcinata in 8 sapt iar in urma ecografiei mi s-a depistat un hematom.k trat. mi s-a dat no-spa si arefam.Buna ziua!am si eu o intrbare.fiica mea are 21 de ani si e insarcinata in24 de saptamani.a fost la control azi si doamna dc ia dat arefam 200mg.in urma morfologiei a esit ca are prea mult lichid si ca bebele e cu capul prea jos si ca burtica e prea tare.pe reteta nu intelegem nici noi nici farmacistele cum sa le ia.doamn a dc a zis ca nui o sarcina cu eminenta de avort.si nu inteleg de ce ia …si eu iau duphaston, elle , am 19 sapt +5 , de la inceput mi l-a dat ,dar cica din cauza ca am avut avortul spontan in vara si duphaston-ul ar avea si proprietatea de a tine sarcina,vitamine nu mi-a dat deloc desi nu mananc mai nimikSarcina si alaptarea Numeroase studii epidemiologice efectuate la mai mult de 1000 paciente nu au evidentiat nici o asociere intre progesteron si malformatiile fetale. AREFAM trebuie utilizat in timpul sarcinii numai in primul trimestru si numai pe cale vaginala.Buna ziua, sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.<span class=”news_dt”>20/01/2012</span> · Buna, Si eu iau duphaston, am fost la doctor mi-am facut analizele de sange si tot ce era necesar pt a face un bebe. Ieri le-am terminat si atept sa imi vina CM-ul si atunci il sun pe doctor ca sa ma programeze sa ma duc sa imi monitorizeze ovulatia avand in vedere ca am un CM neregulat.Buna ziua, domnule doctor! Sunt insarcinata in 8 saptamani si 5 zile, am 33 de ani, ma aflu acum in Finlanda la un Master, iar aici medicii nu sunt nici pe departe atat de deschisi in a prescrie medicamente gen Utrogestan (la ei -Prometrium) sau altceva, mai ales in primul trimestru de sarcina.Duphaston (didrogesteron) este indicat in dismenoree primară, hemoragie disfuncţională uterină, amenoree secundară, menometroragie sau pentru a contrabalansa terapia estrogenica in menopauza.Dr Laurentiu Craciunas. Medic ginecolog Absolvent al Facultatii de medicina din Cluj, in prezent stagiar al Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG) in Anglia, fascinat de sarcina incipienta si interactiunea embrion-endometru.Buna ziua! Am 33 ani si un copil in varsta de 4 ani. Dupa nastere menstruatia a fost si este foarte neregulata. Doresc inca o sarcina, dar nu reusesc sa o obtin.va rog urgent raspuns din comunitate. bun ziua! ma numesc crina si am 30 de ani si o fetita de 6 ani.problema mea: mi-a intarziat ciclul o saptamana si am facut 3 teste de sarcina toate au iesit pozitive.deoarece aveam dureri de burta ca la ciclu am sunat la d-na dr.Nodul la san Din Comunitate. buna ziua de 3 luni la sanul stang langa areola imi apare un nodul .de fiecare data cand incepe menstruatia acesta dispare si reapare pe la jumatatea ciclului. cand reapare este dureros si la o miscare mai brusca. timp de 3 ani ciclul a fost regulat fix 28 zile acum s-a modificat cu 2 zile . medicul a zis ca este …Buna ziua, domnule doctor! Sunt insarcinata in 8 saptamani si 5 zile, am 33 de ani, ma aflu acum in Finlanda la un Master, iar aici medicii nu sunt nici pe departe atat de deschisi in a prescrie medicamente gen Utrogestan (la ei -Prometrium) sau altceva, mai ales in primul trimestru de sarcina.Duphaston (didrogesteron) este indicat in dismenoree primară, hemoragie disfuncţională uterină, amenoree secundară, menometroragie sau pentru a contrabalansa terapia estrogenica in menopauza.Dr Laurentiu Craciunas. Medic ginecolog Absolvent al Facultatii de medicina din Cluj, in prezent stagiar al Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG) in Anglia, fascinat de sarcina incipienta si interactiunea embrion-endometru.Buna ziua! Am 33 ani si un copil in varsta de 4 ani. Dupa nastere menstruatia a fost si este foarte neregulata. Doresc inca o sarcina, dar nu reusesc sa o obtin.va rog urgent raspuns din comunitate. bun ziua! ma numesc crina si am 30 de ani si o fetita de 6 ani.problema mea: mi-a intarziat ciclul o saptamana si am facut 3 teste de sarcina toate au iesit pozitive.deoarece aveam dureri de burta ca la ciclu am sunat la d-na dr.Nodul la san Din Comunitate. buna ziua de 3 luni la sanul stang langa areola imi apare un nodul .de fiecare data cand incepe menstruatia acesta dispare si reapare pe la jumatatea ciclului. cand reapare este dureros si la o miscare mai brusca. timp de 3 ani ciclul a fost regulat fix 28 zile acum s-a modificat cu 2 zile . medicul a zis ca este …

virruz
    Participant
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.